KWALITARIA PARKWIJK

KWALITARIA PARKWIJK Echt waar. Proef maar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 434 beoordelingen
23 jan 2021 om 12:17 Frietjes waren wat aan de slappe kant maar dat is misschien ook wel het risico van bezorgen. Hamburger was lekker. Bezorging was super snel.
23 jan 2021 om 0:12 Om kwart voor 6 besteld en om kwart over 8 hadden we nog steeds geen eten. Een paar keer gebeld maar ze namen niet op. M’n vriend is toen zelf er naartoe gereden om te vragen waar onze bestelling bleef. Excuus: te druk.. Wij bestellen nooit meer
16 jan 2021 om 22:42 Deel 1 was al koud en we miste de friet. Deel 2 duurde weer 30min
15 jan 2021 om 21:22 Wat een slechte ervaring. Lange levertijd, verkeerde gerecht, rauwe hamburger, slappe koude patat. Zeg het niet snel maar dit was by far het slechtste wat wij in tijden hebben gegeten, nou ja gegeten, na 4 happen hebben weggegooid. Complete aanfluiting.
15 jan 2021 om 20:59 In plaats van na 35 minuten pas na ruim 75 minuten bezorgd. Geprobeerd te bellen of er iets fout ging, maar kreeg bij vele malen bellen geen contact. Friet bij bezorging al lauw. Dit was niet voor herhaling vatbaar.
13 jan 2021 om 18:34 Toptent
11 jan 2021 om 20:41 Zoals gewoonlijk alles weet tiptop Geregeld.
10 jan 2021 om 19:26 2e op volgende keer de bestelling niet oke. 1e br kalfskroket mayo niet kreeg ik een br goulashkroket. 2e geen patat zonder.
6 jan 2021 om 20:01 Patat was slap en koud picanto ook lauw frikadel speciaal lag op zijn kop in de zak viel dus tegen deze keer
5 jan 2021 om 17:35 Altijd top
4 jan 2021 om 20:38 Snelle bezorging. Eten wel oké. De patat was een beetje taai en de burger leek niet op wat ik had besteld, want er miste een essentieel ingrediënt.
1 jan 2021 om 21:04 Vlotte bestelling, maar niet compleet.